фитнес

ЙОГА


 

• Занятията започват с 10-15 минутно раздвижване на всички стави, чрез антиревматичен комплекс.

• Основен комплекс от асани(пози), който включва - навеждащи напред, навеждащи назад, усукващи, балансиращи, релаксиращи асани.
• Дихателни техники(ПРАНАЯМА) 
• Занятието завършва с релаксация и/или упражнения за творческа визуализация.

Цена за еднократно посещение: 7лв

Карта за 4 посещения: 22лв

"Човешката личност се състои от три основни компонента: тяло, ум и душа. Да владеем тялото си, да контролираме ума си, да бъдем посветени в големите загадки на душата и да достигнем до равновесие на тези три нива на съществуването - физическо, умствено и духовно - това е йога."

ॐ ЙОГА е достъпна за всеки, без ограничение за възраст, пол, религия и физически възможности! 
ॐ ЙОГА е за всеки, който иска да забави темпото от забързаното ежедневие, да подобри своята концентрация, както и да се научи да контролира емоциите си!
ॐ ЙОГА е за всеки, който иска да върне грацията на своята фигура и да подобри стойката на тялото си! 
ॐ ЙОГА е за всеки, който иска да забави външните и вътрешните процеси на стареене в тялото и да го поддържа в едно много добро физическо и психическо състояние!
ॐ Йога е пътят, който води човека към оп
ознаване на себе си. Тя му помага също да направи тялото си здраво и силно, и да го освободи от всякакви токсини и ненужни вещества, които смущават функционирането му. 

ॐ Йога е като огромен океан с един цял свят на дъното. Тя има много различни аспекти, които помагат според нуждите и целите на този, който я практикува. Стъпка по стъпка йога носи физическо и духовно развитие.